Att befrias från sitt inre fängelse.

För knappt ett år sedan, 6/12-2016, skrev jag ett inlägg: “Piiia with three eyes – en kvinna med starka känsloyttringar. Eller är hon galen?” Jag fick sedan den stora äran att coacha Piiia. För några dagar sedan fick jag mottaga följande ord:

”Fantastiska Ulrika Vargtand har hjälpt mig så otroligt mycket. Hon guidade mig bort från en tillvaro fylld av osäkerhet, dålig självkänsla, livsleda, ångest, initiativfattigdom till en tillvaro fylld av självinsikt, energi, kärleksfullhet, styrka, harmoni, glädje, kreativitet, närvaro. Den största problematiken som jag led av – innan dessa transformerande coaching sessioner drog i gång – var min benägenhet att identifiera mig själv med min diagnos (Bipolär) och detta fick mig att känna mig mindervärdig, oduglig t.o.m mentalt handikappad. Ulrikas kärleksfulla och kloka coaching fick mig att inse att jag faktiskt inte är min diagnos utan snarare en naturlig, vacker, kapabel, kraftfull & känslig själ! Hon såg in i just denna min själ och fick mig att förstå att min benägenhet att se mig själv som sjuk blockerade mig från att leva ut min fulla potential, mitt fulla själsuttryck. Efter endast 6 livsförändrande sessioner så befriades jag ifrån denna blockering så att jag äntligen kunde börja ”Piiia” på till 100%! Några månader har gått sedan dess, underbara, magiska, månader och jag är sååå tacksam för att Ulrika svävade in i mitt liv, skakade om mig och fick mig att landa i jätteviktiga insikter som fått mig att möblera om, ”feng-shuia”, här uppe på hjärnkontoret, att följaktligen se mig själv som frisk! Nu i skrivande stund lever jag ut mitt drömliv. Jag ser till att förverkliga mina drömmar och har aldrig mått bättre!”

Nu undrar du säkert varför jag delar med mig av detta? Det gör jag av följande skäl.
Dels för att ingen ska behöva identifiera sig själv med en diagnos. Dels för att påvisa att coachning är ett synnerligen effektivt verktyg använt på rätt sätt och med rätt inkänning /känsla.

Vi människor som bildar samhället vi lever i har många gånger en snäv och inskränkt syn på hur vi får vara och inte får vara. Hur kommer det sig? Redan som små bebisar blir vi tillrättavisade i tid och otid; “så här, intedär när det gäller… precis allt! Generationers tillkortakommanden repeteras. Vi formar våra egna fängelser, med alltför bra hjälp av utomstående, genom att stänga in oss själva inuti oss själva då vi nekas uttrycka oss själva i vår fulla potential med allt vad vi är med vår stora, vackra känslopalett. Hjärnan/tanken får företräde på hjärtats/känslans bekostnad. Att vara behärskad skattas högre än impulsiv. Så vävs vi in i en falsk bild av verkligheten och lämnar våra egna sanningar inlåsta i våra inre fängelser. Och hur mår vi efter att ha gjort det? Hur ter sig balansen mellan hjärta och hjärna? Ja, en bra början är att känna in dig själv. Hur mår du om du är riktigt ärlig och sann emot dig själv?

Jag är verksam som kärlekscoach med fokus på självkärleken. Jag ser och känner att jag i mina processer är med om att befria individer ifrån deras inre bojor/fängelser. Att få ta emot så vackra ord som Piiia sänt mig stärker mig i att jag är på rätt väg. Varmt välkommen att kontakta mig för coachning, befrielse och kärlek.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s