Att dela den villkorslösa kärleken…

Att attraheras, känna och vara i absolut attraktion…stanna kvar i attraktionen, i väntan…känna tillit, vara i tilliten…i väntan på en reaktion. Uppleva reaktionen, vara där, stanna där, i tillit…vänta in reaktionen i tillit.
Ge sig hän, ge sig till känslan, vara och stanna i känslan utan några frågor…därmed inga svar, bara vara i reaktionen.
Låta tiden forma det som ska formas, om det nu är något som bör formas…det är upp till min inställning till livet… och min inställning till livet är att allt, precis allt… har en mening och att alla våra möten har en mening i den betydelsen att alla möten har ett budskap till dig… till mig.
Jag fortsätter att fokusera på mig själv och mina möten med andra. Syftet med mina möten är i min övertygelse att jag ska spegla mig i min motpart så tillvida att jag ska lära mig mer om mig själv, lära känna mig själv, inse mina styrkor och svagheter, arbeta med mina svagheter, komma underfund med dem, utveckla dem, utveckla mig själv till att bli så ”fullkomlig” i mig själv som möjligt är.
Vad är då att bli fullkomlig? I min värld är det att befria mig ifrån värderingar och dömande, befria mig ifrån mitt ego, vara i acceptans och i fullkomlig äkta och sann respekt till min motpart som jag för stunden speglar mig i. I förlängningen ska det gälla för alla som jag möter. Och då… när jag kommit dithän att jag varken värderar eller dömer utan är i fullkomlig acceptans och respekt då är jag även i villkorslös kärlek. Min övertygelse är att det är den fundamentala grundpelaren i vår existens – den villkorslösa kärleken. Då du tillsammans med någon/alla andra bara är… i villkorslös kärlek… utan krav… utan förklaringar… bara är… då är du/jag/alla i mål. Det är genom din sanna, äkta villkorlösa kärlek till dig själv som du kan leva i sann och äkta villkorslös kärlek tillsammans med någon annan.
Att dela den villkorslösa kärleken… det är det största som du kan känna, göra och vara i under din tid på jorden.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s