Amazonen

Hennes långa, smidiga, smäckra och vältränade kropp var perfekt, välproportionerligt helt perfekt. Det långa, tjocka, blänkande svarta håret böljade nerför hennes rygg och smekte hennes fasta stuss. Hennes himmelsblå ögon lyste rakt in i mig. Jag var som fastnaglad i hennes blick. Hon såg rakt in i mig, genom alla mina organ, hon scannade av min själ, allt på bråkdelen av en mikrosekund. Hon sträckte långsamt ut sina långa, vackra armar mot mig. Jag kände hennes svala, lite sträva händer ta tag om mina, hur hon mjukt kramade dem. Inte en läpprörelse men jag hörde, snarare kände hennes röst tydligt vibrera in i mig: ”Kom med mig. Jag har något att visa dig.”
Att göra något annat än följa med var fullkomligt omöjligt. Inte för att jag var i hennes våld. Jag kände absolut inte att hon styrde mig med hjälp av någon makt. Det var helt enkelt en nödvändighet att följa med henne. För min egen skull, precis så kändes det! Det var som om hon hade mitt liv i sina händer. Eller var det jag som hade hennes liv i mina händer? Jag kände inte mina egna steg under mig. Där var inget underlag som mötte motstånd. Jag svävade fritt över gräset, ner för slänten, ut över sjön. Mitt i sjön stannade hon lugnt och vände sig långsamt emot mig. Där stod vi mittemot varandra bara någon decimeter över vattenytan. Jag sögs magnetiskt in i hennes blick. Det flimrade till, som på en skärm. Mitt liv började spelas upp i en enorma hastighet. Där var jag som liten, som tonåring, viktiga händelser blandades med de mest psykedeliska mönster och fantastiska färger. Hela tiden log hon ett varmt leende som sköt sig in i mig som en solvarm harmoni. Snabbt var vi framme i nutid. Filmen fortsatte. Jag häpnade, det hade jag aldrig kunnat föreställa mig, inte ens i min vildaste fantasi. Men det var tydligt att så skulle det bli. Myrornas krig och sen blev det blått, himmelsblå kärlek strömmade in i mig. Jag tittade ner. Där speglades vi båda i den blanka vattenytan. Vi var identiska, så vackra. Två amazoner, ett tvillingpar.
Vi var varandras speglar som tydligt avtecknades i vattenytans spegel.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s