Ovillkorlig Attraktion

Unconditional Attraction

Ovillkorlig Attraktion

Ett steg in i rummet…mängder av gestalter…långa, korta, ljusa, mörka…energislingor svävar runt…trasslar sig in i, dansar med varandra…kopplas direkt in på en vibration…en intensiv närvaro…någon kallar på mig…dras obönhörligen…sydpol mot nordpol…existerar inget alternativ…i vårt minne vet vi att i denna stund ska vi kopplas ihop igen…förväntan…spänning…som en högspänningsledning…ögon som glittrar…munnar som ler…ögonbryn hissas upp och ner…nära nu…sååå nära…presentation…din hand i min…en elektrisk stöt…din energi strömmar in i mitt system…tar sig till mitt hjärta…en explosion lämnar en knappt uthärdlig, ljuvligt underbar het smärta…sprider sig under och i mina bröst…tvingas sluta mina ögon…den heta strömmen ilar vidare till min längtande vulva…din energi slingrar sig mjukt, försiktigt, våldsamt runt min…frigör min egen energi och låter den strömma in i dig…möter din blick…inga ord…du stänger dina ögon…erfar exakt detsamma som jag…våra själar vrålar av tacksamhet…äntligen möts vi igen…attraktionen är fullkomlig…tiden stannar…ljuden dör ut…tystnad…tillsammans…bara du och jag…vi är inne i det gudomliga ljuset…vi flyter…sjunker ner i oändlighetens djupa, varma hav…vi svävar i intighetens oändliga rymd…vi är alla…vi är en…vi är ovillkorlig kärlek…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s