Konstspaning 2014

image
Info
Comments
 • Unconditional secret

  ”Ovillkorlig Hemlighet”

   

  Så är det dags igen! Årets konstspaningsrunda i Säterbygden. Ett gäng konstnärer och konsthantverkare i och runt om Säter i sköna Dalarna öppnar sina ateljéer och verkstäder under påskafton och påskdagen. Vi välkomnar dig att komma och titta, uppleva och känna in färger och former plus att få nöjet att samtala med alla oss som skapar för din, förhoppningsvis, njutning. Själv kommer jag att ställa ut på andra våningen i Konstpaviljongen, Skönvik. Vi ses!

  image

  Annons
 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com-logga

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s