Välkommen o Gott Nytt År!

Fyrverkerier

Min intuition säger mig att 2014 kommer att bli ett fantastiskt år! För dig, för mig, för alla som bestämmer sig för att det kommer att bli…just det, fantastiskt! Viljan i tanken är oerhört stark, viljan kan förflytta berg. Så var varsam med dina tankar och önskningar för de blir din verklighet. Det är du och ingen annan som bestämmer hur du vill ha det. Se till att du har makten över din tankar så ingen annan tar dem. Varmt välkommen till min blogg. Här visar jag mig själv; vad jag färdigställt i form, färg, ord… vad jag har på gång, vad jag tycker, tänker, vill, önskar… och här är du välkommen att tycka, kommentera…

”Den nionde insikten”

Om du inte redan läst boken ”Den nionde insikten” så rekommenderar jag dig det å det varmaste. Själv gjorde jag det för många år sen men såg filmatiseringen av den först igår (2 jan) vilken jag också självklart rekommenderar. Den handlar om oss, hur vi förhåller oss till varandra, hur mycket bättre vi kan förhålla oss till varandra; i känslor, i energi, i kärlek… och hur vi gemensamt kan skapa en värld fylld av ömsesidig respekt och ovillkorlig kärlek. Vi får höra att vi står inför ett ”skifte” gång på gång. Starkaste skiftet var 2012 (enligt Mayakalendern). Världen gick förvisso inte under men energivibrationerna tog sig en höjning och det är många som känner av dem. Och det är många som granskar sina liv i sömmarna, konstaterar att konsumtion av prylar inte skapar någon större lycka utan det som räknas som viktigt är vänskap, utbyte av tankar, närhet, skapa tillsammans, bygga nätverk och få vara i, uppleva och dela kärlek. Jag delar med mig av den nio insikterna och hoppas du tycker till om dem. Kärlek och ljus till dig från mig.

Nio insikter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s