Mina stenar 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har alltid älskat stenar, plockat stenar, stora stenar, små stenar, sparat, dekorerat med, gjort halsband, armband, ringar…Det är som om stenarna nu talar till mig, vill visa sig på ett annat sätt, de säger; måla mig, visa mig… Så jag gör det, mer och mer, målar dem, visar dem…                                                                                                                                 KalvenBlå

 

 

 

BirdieMossigLammskalle

 

 

 

UfoLittle birdie leftLittle birdie right

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HotlipsPink crystalWhite crystal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Watching you!

 

 

 

 

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s