Eden – Kärlekens Trädgård

I begynnelsen var ingenting. I begynnelsen var allting koncentrerat i en liten, minimal kärna, en rund kärna som helt plötsligt, av någon anledning, exploderade. Ingenting och allting expanderade. Och allting var runt. Runda, små partiklar rusade runt, i en makalös fart. En slump? Eller visste de små partiklarna hur de skulle formera sig? Gaser bildades som bildade vätska som bildade fasta ämnen som i  sin tur bildade liv… Solen är rund, planeterna är runda, månarna är runda, stjärnorna är runda… Allt, precis allt, är runt. men mest är där tomrum… och energier… och livet går i cirklar…

Adam & Eva bjuder varandra äppleLust ILust IILust IIII luftenSatoriSolsystemets ögaVinnarenMånenMadonnaRosa knoppLandskap i månskenMannen i månenLivets äggDet händerVulvaStåndaktig

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s