Galleri Gunnrummet

Galleri Gunnrummet        Mina målningar jan 2014

Visar under januari fram till slutet av mars 2014 några av mina målningar och bemålade stenar i Galleri Gunnrummet på Västerlånggatan 56 i Gamla Stan i Stockholm. Titta gärna in på http://www.gunnrummet.com. Jag kommer själv vara på plats, till och från, under februari och mars, jämna veckor. Jag kommer även vara verksam som coach under denna tid. Är du intresserad av att träffa mig och/eller boka tid så kontakta mig på: ulrikavargtand@gmail.com.

Välkomna!

Nya stenar

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s